zondag 11 mei 2014


Een multiculturele voorstelling in samen werking tussen IBO ( dagverblijf) en de muizenklas ( leefgroep)
Dit is een jaarwerking rond verschillende culturen in de klas en Flipsko en Kiko op reis.
Ze beleven fantastische avonturen in het buitenland en de kinderen leren door middel van verhalen door Flipsko en Kiko over hun avonturen leren de kleuters nieuwe culturen kennen.

Voorstelling:
- via dia voorstelling konden de ouders reeds sfeer opsnuiven wat er de komende minuten gaat gebeuren.
- modeshow: traditionele kledij showen : met zelf gemaakte kledij en kledij van herkomst met daarbij zelf gemaakte paraplu's met vlag van herkomst gemaakt van krantenpapier.Ook de hoeden van de tentoonstelling werd op dezelfde manier vervaardigd.Kleuters lieden hun kledij tonen op interculturele muziek.
- Traveldansky: Terwijl de kinderen dansten op een intercultureel liedje die onze begeleidster van de IBO zelf heeft ontworpen speelden er een clip af met een reis doorheen verschillende landen.
(met dank aan ANUPA)
film volgt nog!
- er was reeds s'morgens een voorstelling voor de Mandala scholen en in de namiddag voor de schepen van onderwijs/begeleiders van  IBO/ouders en buurt.Onze schepen van onderwijs en begeleiders van de IBO waren in de wolken.
- Dan was er ook een tentoonstelling over alle resultaten van de verschillende culturele activiteiten in de muizenklas en IBO hebben .Met daarbij bijhorende gezonde biohapjes

gr
ANUPA en PATRICIA
Dank aan Luc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten