woensdag 24 september 2014

Flipsko, Kiko en hun 'nieuwe vriendje' voor het eerst naar Iran

Klaar voor het vertrek, Luc, Filpsko, Kiko staan klaar gepakt, toch hun nieuwe vriendje is wat onrustig, het is de eerste keer dat hij zo een verre reis maakt.

Maar wees gerust Flipsko, Kiko en Luc zijn er gelukkig om hem bij te staan! Zo gezegd zo gedaan, en nu met zijn allen naar Iran
Na zo”n 8 uur totaal reizen zijn we aan gekomen in het mooie Iran, het is er heel warm, dat wordt puffen! En kijk, zien we er al niet blij uit?
 

De drie knuffelkes amuseren zich te pletter, en kijk, ze staan altijd klaar om te poseren voor een foto, en alle drie met een glimlach zo breed als maar kan.

Maar na al deze inspanningen, is het tijd om eventjes uit te puffen op een handgemaakt tapijt, hopelijk ziet de bewaker het niet, want het tapijt is al eeuwen oud!
En omdat we even mochten rusten, laten we een mooi berichtje na van de 'TheTravel Mandala kids', nu vereeuwigd in het carpet museum van Teheran.


En nu gaan we een bezoekje brengen aan een 'Kindergarden' we zijn benieuwd naar wat we gaan zien...En wat was het er leuk, Luc stelde ons voor aan de kinderen en vertelde over ons nieuw vriendje zonder naam, dat bracht de kinderen tot het nadenken, en stelde een naam voor... wat was dat een leuk moment.

De kinderen waren heel blij met het filmpje dat jullie hadden gemaakt voor hen, maar ook de leuke tekeningen en de kadootjes...., Op hun beurt maakten zij ook een filmpje en prachtige tekeningen voor ons. maar daar gaan jullie even moeten op wachten.  En nu een paar leuke foto's... en weet je nog meer, ze willen met ons contact houden, dus dat beloofd.

 

 
 
Oja, en we zouden het bijna vergeten, de naam van ons nieuwe vriendje!
Ostad - استاد
Wat denken jullie ervan?
 
Dit is het eerste deel van onze avonturen, morgen deel 2, groetjes van Fliosko, Kiko, 'Ostad' en Luc
en nu gaan we slapen, want dat hebben we verdiend
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten